Skip to content

Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy förklarar hur Comparium Sweden AB (“vi”, “oss”, eller “vår”) samlar in, använder, delar och skyddar din information när du använder våra tjänster, inklusive vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

  1. Information vi samlar in

Vi kan samla in och lagra följande information:

  • Personuppgifter såsom namn, e-postadresser, telefonnummer och annan information som du frivilligt tillhandahåller när du registrerar dig för ett konto, prenumererar på vårt nyhetsbrev, gör en jämförelse, kontaktar oss via formulör eller deltar i en undersökning.
  • Teknisk information, inklusive IP-adress, webbläsartyp och -version, tidszon, operativsystem och plattform samt information om dina besök på vår webbplats (som sidor du besöker och sökningar du gör).
  1. Cookies och spårning

Vi använder cookies och liknande teknologier för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, för att förstå hur du använder vår webbplats och för att anpassa annonser till dina intressen.

Vi använder Google Analytics för att samla in standard internet logginformation och detaljer om besökarnas beteendemönster. Vi gör detta för att ta reda på saker som antalet besökare på de olika delarna av webbplatsen. Denna information samlas in på ett sätt som inte personligen identifierar någon.

  1. Hur vi använder din information

Vi kan använda din information för följande ändamål:

  • För att tillhandahålla, underhålla och förbättra vår webbplats och våra tjänster.
  • För att analysera och spåra data för att bestämma användbarheten av innehåll och för att förstå effektiviteten av vår reklam.
  • För att kommunicera med dig, inklusive att sända meddelanden om tjänster, säkerhet, tekniska problem, och administrativa meddelanden.
  • För att följa lagar och förordningar.
  1. Delning av din information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter för deras marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke. Vi kan dock dela din information med:

  • Tjänsteleverantörer som arbetar för oss och behöver tillgång till sådan information för att utföra sina tjänster.
  • Om vi säljer eller köper något företag eller tillgångar, i vilket fall vi kan avslöja dina personuppgifter till den potentiella säljaren eller köparen av sådana företag eller tillgångar.
  • Om vi eller en stor del av våra tillgångar förvärvas av en tredje part, i vilket fall personuppgifter som vi har om våra användare kommer att vara en av de överförda tillgångarna.
  1. Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och rättelse eller radering av din personliga information, begära begränsning av behandlingen av din personliga information, invända mot behandlingen av din personliga information, och begära dataportabilitet.

  1. Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera denna Integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om några ändringar genom att publicera den nya Integritetspolicyn på denna sida. Du råds att granska denna Integritetspolicy regelbundet för eventuella ändringar.

  1. Kontakta oss

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, kontakta oss på: info@comparium.se

Senast uppdaterad: 2023-07-10